Van Damme Advocatuur

Reviews

Marc Hulskes - 16/09/2019

"Nanne van Damme heeft mij uitstekend geholpen. De communicatie en het advies was snel en adequaat. Nanne was strategisch, geduldig en wist de juridische taal en stappen zo te verwoorden dat ik het als leek goed kon volgen. Het resultaat was uitstekend! Ik raad iedereen Nanne van Damme aan."
 Karin Thomassen

“Nanne has helped me with some complex family matters and showed to be both creative in his approach as well as determined to provide the best outcome for me as his client. Nanne has helped me in several cases. If needed I would not hesitate to ask him again."
 Bart Smit

“Nanne heeft mij gedurende drie jaar bijgestaan als raadsheer in een zaak op het gebied van personen en familierecht.
In deze periode heb ik Nanne leren kennen als een strateeg met kennis van zaken. Het eindresultaat verliest hij nooit uit het oog en hij kent zijn dossiers goed. Hij maakt de juiste keuzes, die het resultaat op termijn waarborgen. In deze prestige zaak hebben we alles gewonnen wat er te winnen viel. Als mens en raadsheer heb ik Nanne hoog staan."
 Rob Sijm

“Nanne has set up our terms & conditions. He understood our specific situation and the resulting demands and requirements very well and translated them to a very usefull set of conditions. Nanne is a very nice and warm person to work with. Very down to earth.”
 Remco Icke
“Nanne is een echte professional in rechten. Een uitstekend adres voor juridisch consult en begeleiding, hoge kwalitatieve dienstverlening met 'personal touch'.”
 Martijn Voorhaar

“Nanne is a very clear thinker. He needs little information and manages to very quickly make sure that he receives all the relevant information that is required. This saves valuable time and in combination with his analytical approach and great in depth knowledge this drives optimal results.”
 Jan Piet Niesten

“Ik heb Nanne ingehuurd als advocaat voor mijn dochter.
Afhandeling van een vorige relatie. Een vrij complexe zaak waar Nanne zich in vast gebeten heeft en voor mijn dochter de maximale resultaten heeft gehad. Ook in de vervolgzaak heeft Nanne goede resultaten behaald.
Hij is voor zijn clientèle warm en persoonlijk, verdiept zich in de zaken en schroomt niet om kritische vragen te stellen.
Ik zal hem de volgende keer zéker weer contracteren .”
 Margot Reesink

“Ik heb Nanne leren kennen als iemand die mijn persoonlijke zaken snel en goed regelde, en daarbij heel prettig in de omgang was. Hij is bovendien iemand die meedenkt en je behoedt voor te hoge advocatenkosten.”
 Rik Bollen

“Nanne heeft vaker juridische procedures voor FNV Bondgenoten afgehandeld als wij die intern niet konden wegzetten. Hij toont zich daarbij altijd zeer flexibel; vaak gaat het om zaken waarin snel iets moet gebeuren, en dat was nooit een probleem. De cliënten zijn altijd zeer tevreden over de deskundige bijstand die ze van Nanne hebben ontvangen. Grote kennis van zaken, flexibele en klantgerichte opstelling - een man waarop je kunt bouwen. Dat is Nanne.”
 Erwin Oudkerk

“Nanne van Damme is onze huisadvocaat sinds 2005. Met name op het gebied van arbeidsrecht heeft hij uitstekende resultaten voor ons behaald, maar ook in andere rechtsgebieden heeft hij ons uitstekend geadviseerd.”